Dongguan Runke Ink painting Co., LTD

Fyra klassificering av vattenbaserad bläck

Släpp tid: 2022-04-02 11:43:34  träffar: 6

Relief bläck


NA Typ av bläck som används för att skriva ut böcker, tidningar, bildböcker, dokument, kontoböcker, etc. Det huvudsakliga funktionen av lättnadsutskrift är att den bläckta delen av tryckplattan sticker ut från den icke-inkeddelen. Relustryck bläck är uppdelad i bläckbläck, kopparplatta bläck, relief roterande bläck och flexibelt avlastningsbläck enligt typ av tryckmaskin och syftet med tryckprodukter.


litografiska bläck


-

NA Typ av bläck som är lämplig för litografi. Varje del av den litografiska tryckplattan är i grunden i ett plan. Mönstret är lipofiliskt och det icke-mönstret är hydrofilt. Principen om olje

water-repulsion används för utskrift, så det litografiska bläcket måste ha vattenbeständighet. Enligt processen är den uppdelad i förskjutning av bläck, web offsettryck bläck, plattförskjutning bläck, vattenfri förskjutning av bläck, järntryck bläck, litografisk bläck och ke? Skriva bläck.

Gravure bläck

na bläck lämplig för gravyrutskrift. Vid utskrift appliceras bläck på mönstret försänkta i layouten, och bläcket på icke-mönsterdelen torkas eller skrapas av och sedan utskrift utförs. Det finns gravyr intaglio bläck och fotografiskt intaglio bläck.

Mesh tryck bläck

NA Typ av bläck som läcker genom tryckplattansnät till tryckytan för utskrift. Mesh Version Bläck är uppdelad i transkription bläck och skärmversion bläck.

\\n \\n

Tidigare: Analys av miljövänligt vattenba...

Nästa: Kort analys om vad som är miljö...